2008. január 20., vasárnap

Börze a Magyar Borok Házában

Az idei év második jelentős eseménye(az első a Vince nap) a borkedvelők naplójába jegyezve a jövő hét csütörtöki Borturizmus börze a budai Várban.
A Nyitott Pincék Szövetsége szervezésében január 24.-én a Szentháromság tér 6. szám alatti Magyar Borok Háza helyiségeiben egésznapos rendezvényt résztvevői lehetünk.
11 és 17 óra közt a szervezők lehetőséget biztosítanak a hazai borturizmus résztvevőinek,vinotékáknak,pncészeteknek,panzióknak,borutaknak,vendégfogadóknak,borászoknak,borfesztiváloknak,hogy bemutassák boraikat,információs anyagaikat.
A borturizmus börzére előzetes bejelentkezés alapján ingyenes belépési lehetőséget biztosít a szervező a szakmai érdeklődőknek(szakembereknek,újságíróknak,bloggereknek,vendéglátósoknak,utazási irodák és szállodák munkatársainak) és a borkedvelő és a borturizmus iránt érdeklődőknek.A bejelentkezéseket a Nyitott Pincék Szövetsége telefonszámán,emailján,telefaxán vagy postacímén lehet megtenni.
Úgy gondolom érdemes ellátogatni erre a rendezvényre mert jó magyar borokat kóstolhatunk és megismerhetjük azokat a vendégváró helyeket és programokat amik látogatásával nemcsak a magunk és családunk kikapcsolódását biztosíthatjuk,hanem adott esetben megismerkedhetünk egy komplett régió kulturális és kulináris élményeivel is.
Bár előzetes bejelentkezés nélkül is látogatható a rendezvény 2000 forint ellenében,közzéteszem az ingyenes regisztrációhoz szükséges elérhetősségeket.
Nyitott Pincék Szövetsége
Budapest 1014 Szentháromság tér 6.
06-1-201-9427
info@nyitottpince.hu

Nincsenek megjegyzések: