2008. január 20., vasárnap

Palackozott Aranycsapat

Az alábbi híradást egy magyar borkereskedés honlapján találtm.A céggel semmilyen üzleti kapcsolatban nem állok,az alábbi borok rendelhetőségéről szóló adatokat azért hagytam a bejegyzésben mert nagyon szeretem a focit,tisztelem az Aranycsapatot és mert MAGYAR vagyok...


Csutorás Ferenc egri borász Aranycsapat - borsorozatot készít annak emlékére, hogy Puskás Öcsi és id. Csutorás Ferenc, a borász nagyapja 1953-ban közös borozót nyitottak a pesti Eötvös utcában.

A nagy idők és a barátság emlékére készül el az Aranycsapat borsorozat, a klasszikus tizenegy minden tagjának egy-egy borkülönlegességet ajánlva. A sorozat utolsó tagja pedig mi más lehetne, mint egy veretes vörös 6:3.

A borok négyes díszdobozban kerülnek piacra.

A Puskás Ferencnek ajánlott Délidő márkanevű Olaszrizling könnyed, üdítő, de határozott, mint Puskás Öcsi játéka. A Grosics Gyulának ajánlott 2005-ös Bikavér nemrég az országban másodikként kiérdemelte a Superior minősítést. A bor Kékfrankos, Cabernet Sauvignon és Cabernet Franc házasítása. A Buzánszky Jenőnek ajánlott Lyukalatti Csutorás nagyapa pincéjének legjobb fehér bora volt. Ez a leányka hét hónapig érlelődött tölgyfahordóban. A Zakariás Józsefnek ajánlott Szonett Gyöngyrizling és Cserszegi fűszeres házasítása.

A sorozat második négy vörösbora várhatóan 2008. márciusban kerül forgalomba.
Hidegkúti Nándor Tangója,
Bozsik Józsefnek ajánlott Nagyanyag,
Czibor Zoltán Bal 1-ese
és Budai László Vinum Rubruma.

E sorozat zárásaként
Kocsis Sándor 2006-os Bikavére,
Lantos Mihály 68 márkanevű Kékfrankosa,
Lóránt Gyula Meséje és a 6:3
2008. őszétől érhető el a borok kedvelői és a nagy legendák tisztelői számára.


A sorozat első négy tétele 16 488 forintért már rendelhető.

In Vino Veritas Borkereskedés
1074 Budpest, Dohány u. 58-62.
Tel: 341-0646, 341-3174


Nincsenek megjegyzések: